Лукс на достъпна цена

Разберете повече
- Venera Palace -

Dawn Park Sofia

Представяме на Вашето внимание нашият най-нов жилищен комплекс “Dawn Park Sofia”, построен в столицата на България – София, до булевард  Ал. Стамболийски, срещу парка. Благодарение на неговото местоположение в самият център на града, комплекса е идеално място за придобиване на собствено жилище в най-големият и перспективен град в България.

Сградата се състои от 6 апартамента с една, две спални и апартамент – мезонет с три спални, който е разположен на последните два етажа. Комплекса е с контрол на достъп, което е важно преимущество за живеещите в него.

На първият етаж на комплекса са разположени гаражи и паркоместа. А на сутерена има помещения, които клиентите могат да закупят и да използват като складове.

Апартаментите в комплекса ще се предлагат до тапа - с шпакловка и замазка. При желание на клиента срещу допълнително заплащане може да се изготви индивидуален интериорен проект, както и да се извършат всички довършителни работи по апартамента- боядисване на стени, поставяне на тапети/мазилки; поставяне на подови настилки, пълно оборудване в баните; доставка и монтаж на мебели по индивидуален проект.

Разпределенията на помещенията са изключително функционални и могат да задоволят клиентите с най-различни предпочитания.

Комплекса е изграден само от висококачествени материали, по най-съвременните европейски стандарти.

Сбъднете мечтите си, купете Вашето жилище в прекрасен район на столицата с гледка към парка.

Сградата е въведена в експлоатация.

    Prime Developments в

    INSTAGRAM