Доказано качество на строителството

Разгледайте нашите обекти
- Cornelia г.Банско -

Нашите проекти

Izida Palace 2

Izida Palace 2

Olympia

Olympia

Усадба «Олимпия»..... райски кът в гората, в близост до брега на морето...

Комбинацията от лукс, елегантност, изисканан стил са едно прекрасно съчетание, което намира приложение в уникалния по свое му комплекс - «Олимпия». Това е нашия първи проект, който ще се състои от отделни къщи в класически стил.

Venera Palace

Venera Palace

«Dawn Park Royal – Venera Palacе» - като истински ценители на красотата и комфорта, вдъхновени от най-красивите и ексклузивни сгради от световните курорти, ние разработихме този проект специално за Вас.

«Dawn Park Royal – Venera Palacе» – е прекрасен подарък за тези, които търсят уединението и комфортаедновременно. Комплексът е разположен в удивителна със своята красота борова гораСмесът на морския въздух с южните боровите аромати създава неповторима атмосфера на спокойствие, тишина и комфорт. Това е рядко съчетание на изтънчен архитектурен стил, съвременен интериор и  неповторимо смесване на дивата природа и ландшафтния дизайн.

Artur

Artur

Предлагаме на вашето внимание комплекс «Артур». Уникален комплекс, който впечатлява със своята елегантност, изтънченост и ненатрапчив лукс. Разположен е на Черномосрското крайбрежие с невероятна гледка на морския пейзаж в прекрасното курортно градче Свети Влас.

Архитектурата на комплекс «Артур» впечатлява със своята уникалност и многообразие. Тук можете да се разходите под сянката на дърветата, фонтаните, да седнете и да се отпуснете в приказните шатри, както и в местата за отдих с меки и удобни матраци. На територията на комплекса има много красиви статуи, дървета, чешми и прекрасни места за отдих и почивка, където можете да се отпуснете, прочете вестник и дори да поспите на свеж въздух. Общата площ на зелените площи е около 3000 кв.м

Комплекс «Артур» съчетава уникален архитектурен стил, впечатляващ интериор и ландшафтно проектиране!

Dawn Park Deluxe

Dawn Park Deluxe

Комплексът се отличава със своята уникална архитектура с аристократичен дух, високо качество и отлични условия за отдих. «Dawn Park Deluxe» се състои от две сгради, блок "А"– „Александър Палас” и блок "В"- „Виктория Палас”,свързани помежду си с луксозен лоби бар с рецепция, ресторант и СПА център, заобиколени от красива градина с шадравани и беседки, кът за отдих и релакс.

Izida Palace

Izida Palace

«Izida Palace» - е ексклузивен комплекс, обединяващ в себе си разкошен интериор, уникална архитектура и отлично качество, а атракциите, които ще се предлагат го правят отлично място за отдих и релаксация.

Проектиран от български архитекти с дългогодишен опит, «Dawn Park Palace - Izida Palace» впечатлява със своята аристократична визия.

Наличието на рецепция, целогодишно обслужване, охрана, СПА център и закрит басейн прави комплекса атрактивен за целогодишно използване от собствениците на апартаменти. «Dawn Park Palace - Izida Palace»  е проектиран по начин, по който да задоволи дори най-ревностните ценители на изяществото и лукса.

 

Dawn Park

Dawn Park

Комплекс "Dawn Park" се състои от две сгради и разполага с 150 апартамента.

Преимуществата и съоръженията за развлечения ,с които разполага комплексът го правят идеален за почивка и релаксация.

Комплексът е с впечатляващ интериор. Апартаментите са в средиземноморски стил, отличаващи се с качествено изработени мебели и довършителни работи.


Cornelia

Cornelia

CORNELIA  е разположена на една от земите с най-хубаво разположение до голф игрището. Намира се съвсем близо до зимния курорт Банско. Той е не само място, където човек може да прекара свободното си време, но e и чудесно място за инвестиция. Този Golf, Ski & SPA курорт се намира в  юго - западна България, на 160 км от София. Разположението му между трите главни планински вериги Рила, Пирин и Родопи го правят уникално място. Надморската височина на Банско е 925 м, а надморската височина на ски зоната е между 2000-2500 м – което го прави отличен за зимни спортове - ски и сноуборд.

Anastasia Palace

Anastasia Palace

City Jewel

City Jewel

    Prime Developments в

    INSTAGRAM